الطريقة :نقسم ٥ بيضات البياض لوحده و الصفار لوحده ، نضرب البياض لحد
مايبقى زى الكريم شانتيه.. ونضرب الصفار مع نص كوب سكر بودرة..بعدين نحط
الصفار على البياض ونقلب من تحت لفوق براحة..بعدين نخلط الدقيق و البيكنج
بودر و الفانيليا و ذرة ملح وبعدين نحطهم على البيض ونقلب براحة برضه من
تحت لفوق..وبعدين نحطهم فى صينية مدهونة زيت و عليها رشة دقيق..ونحطهم فى
الفرن على درجة حرارة ١٨٠ من 20-30 دقيقة.
ملحوظة:ممكن نحتفظ بالورود من أي تورتة جاهزة جبناها قبل كدة فى الفريزر ونزوق بيها التورته لما نعملها زى الصورة"
ليست هناك تعليقات:
اضافة تعليق