قائمة منسدلة
من نحن؟
عن المدونة
صاحب المدونة
اتصل بنا
إتفاقية الاستخدام
اتصل بنا
اعلن معنا
| Privacy-Policy| سياسة الخصوصية
استفسارك؟
مطبخ سوكة
تكنولوجيا
ويندوز
مشاكل وحلول
تحديثات
أخبار
ثيمات
حماية
برامج
مواقع
مقالات
الأربعاء، 4 فبراير 2015
ازاي نعمل زيت البرتقان
في خطوتين هاننشف قشر البرتقان..
وبعدين نحطه في برطمان ونغطيه بالكحول ونقفله لمده اسبوع او عشر أيام.
.ونقلّبه كل شويه..
وبعدها نصفيه ونعصر القشر عشان ينزل الزيوت اللي فيه جوه الكحول.
وخلاااص جربتوه ولا لسه؟
ليست هناك تعليقات:
اضافة تعليق
رسالة أحدث
رسالة أقدم
الصفحة الرئيسية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
الترجمه
المشاركات الشائعة
"الزنكل"
لازانيا!
انتظرونا غدااااا
غدا اول مواضيع لنا للطبيخ وننتظر مساعدين هنزل رابط تسجل من خلاله مشاركتك بالموقع ..................... ...
شوربة عدس
إجمالي مرات مشاهدة الصفحة
جميع الحقوق محفوظة © 2013
مطبخ سوكة
تصميم :
يعقوب رضا
ليست هناك تعليقات:
اضافة تعليق