الأربعاء، 4 فبراير 2015

ال salad dressing او صوص السلطة







ممكن نعمله بطرق مختلفة وصحية عشان نجدد في طعم السلطة ومانزهقش منها..بعد ماعملنا صوص الفراولة..النهاردة هانعمل

"صوص البرتقان"..ومقاديره بشر وعصير برتقانه وربع كباية خل عنب ونص كباية زيت زتون وعليهم نص كباية كرفس مفروم ومعلقة مسترد..


ورشة ملح وفلفل ومعلقة حبة البركة. نخلط كل ده مع بعض جامد.
.وخلاااص. والصوص ده بيبقى هايل مع السلطات الورقية (زي الخس والجرجير) ومع الفراخ المشوية..جربوها وقولولنا رأيكم






ليست هناك تعليقات:

اضافة تعليق

جميع الحقوق محفوظة © 2013 مطبخ سوكة
تصميم : يعقوب رضا